ODLUČIO KO ĆE DA GA NASLEDI: Džej stan prepisuje na NJEGA!

Autor:

Zabava

18.04.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Džej Ramadanovski od kada je dobio unuka Adriana, kog su mu podarili ćerka Ana i zet Adil Maksutović, svu pažnju i poklone usmerava na njega.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Džej sa ćerkama Anom i Marijom, i zetom Adilom

A iako je njegova mezimica ponovo trudna, Džej Ramadanovski je odlučio da za sada zbrine samo prvo unuče. Pevač je, kako otkriva njemu blizak izvor, odlučio da kupi stan na Dorćolu koji će prepisati na unuka:

- Često Džej obilazi kraj i uzduž i popreko i raspituje se ima li neki dobar stan na prodaju. Hvalio se da namerava da kupi unuku stan čim malo stane na noge i vrati se nastupima - tvrdi izvor. 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Želi unuku da kupi stan... Džej

- Dugo se oporavljao od operacije srca i sada konačno može normalno da funkcioniše. Počeo je da radi na novim pesmama i više da se kreće. Kad mu dođe unuk, ne možete ga prepoznati. Za njega bi učinio sve! Kupovina stana je najmanja stvar koju može da učini za njega, to nam stalno govori - otkrio je jedan prijatelj poznatog pevača. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading