ŽENI SE MILOŠ BIKOVIĆ?!

Autor: informer.rs

Zabava

13.04.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za glumca Miloša Bikovića, manekenka Barbara Tatalović je fatalna žena, s obzirom da ju je samo nakon par meseci zabavljanja verio!

Par je vezu započeo početkom ove godine, ali su se vešto trudili da romansu drže podalje od očiju javnosti, naročito jer su mediji i fanovi mislili da je Biković i dalje u vezi sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, a istina bi loše uticala na promociju njihovog novog filma.

 

 

Barbara i Miloš su se jako zbližili, pa niko nije bio iznenađen ovim novostima.

- Miloš je iznenadio Barbaru vereničkim prstenom. Poslednjih nedalja je bio preokupljen promocijom filma "Led", pa nisu mnogo vremena provodili zajedno. Kada su mu se završile sve poslovne obaveze, želeo je da joj se više posveti. Tada je doneo odluku da je zaprosi. Samo se jedan dan pojavio pred njom sa prstenom. Barbara od šoka nije mogla par trenutaka ni reč da izgovori, ali čim se povratila, počela je da vrišti od sreće - otkrio je izvor za "Informer".

 

 

We didn’t start the fire

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on Feb 27, 2018 at 5:56am PST

 

Isti izvor otkriva i da se Milošu posebno svidelo to što je Barbara uspešna u svom poslu i što ne spada u grupu lezilebovićki koje samo žele bogato da se udaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading