Bajaga našao Instruktorke na Radiju S

Autor:

Zabava

13.04.2018

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Bajagić Bajaga je došao na Radio S da predstavi premijerno pesmu "U sali lom". Dočekala ga je ekipa Radija S koja mu je horski otpevala hit "Plavi safir".

Foto: Promo foto
Bajaga i Instruktorke

Posle 5 godina, Bajaga i instruktori izdaju album istog naziva 18. aprila sa devet novih pesama - osam tekstova je napisao Bajaga, a jedan Duško Kovačević. Album su snimali lagano, kad su uspevali da uđu u studio zbog čestih nastupa svuda po staroj Jugoslaviji, a snimanje je trajalo pet meseci, od oktobra do februara. Bajaga se pohvalio da je postprodukcija rađena u Londonu u čuvenom studiju Ebi roud, gde su snimali legendarni Bitlsi.

RepublikaFoto: Promo foto
Momčilo Bajagić Bajaga

Sledeće godine bend slavi 35 godina postojanja, a sam Bajaga obeležava čak 4 decenije profesionalnog bavljenja muzikom, pošto je sa 18 počeo da svira u Ribljoj čorbi.

Radio S ga je posebno iznenadio jer mu je ženski deo ekipe predložio da mu one budu Instruktorke kad god su mu potrebne za nastupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading