Riblja Čorba - koncert u Kragujevcu

Autor:

Zabava

11.04.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pomerenog koncerta u okviru manifestacije Šumadija Fest, Riblja Čorba je zakazala novi termin - 20. april u hali Park, Kragujevac.

Priča o Ribljoj Čorbi traje već četiri decenije, a grupa svoj veliki jubilej proslavlja sa publikom koncertima širom regiona.

 

Idemo u Pariz! #ribljacorba #paris #parisconcert #newmorningparis

A post shared by Riblja Čorba (@ribljacorbaofficial) on Oct 14, 2015 at 8:33am PDT

 

Kragujevčani su se uželeli rock zvuka, što se i dokazalo, jer je publika, nakon standardne objave za povraćaj novca zbog pomeranja koncerta, zadržala svoje karte i sa nestrpljenjem čekala novi termin.

 

 

Čekanje se isplatilo i najverniji fanovi na koncertu u Kragujevcu imaće priliku da čuju dobro poznate hitove kao što su: Na zapadu ništa novo, Amsterdam, Nemoj da ideš mojom ulicom, Pogledaj dom svoj anđele, Volim volim volim žene, Ostani đubre do kraja, kao i nove pesme Mr Perfekt, Da tebe nije, Smešan grešan i pogrešan.

Za koncert vlada veliko interesovanje publike.

“Radujemo se koncertu i daćemo sve od sebe da se odužimo publici u Hali Park. Obećavamo ljutu svirku i uzavrelu atmosferu!” izjavio je sa osmehom frontmen grupe Bora Đorđević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading