ONA NE PRIHVATA RASKID? Biković objavio da nisu više u VEZI, a evo šta je uradila Aglaja!

Autor:

Zabava

06.04.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko sati nakon što je Miloš Biković na svom profilu na instagramu otkrio da ruska glumica Aglaja Tarasova i on više nisu u vezi, ona je objavila njihove zajedničke fotografije.

Aglaja je i sama, takođe, objavom na instagramu, potvrdila da je došlo do raskida, a nakon toga objavila je i fotografije Miloša i nje u zagrljaju.

Foto: instagram.com/aglayatarasova
Šta je ovim htela da postigne? Aglaja i Miloš

Šta je značio ovaj glumičin potez, nikome nije bilo jasno, a mnogi misle da se Tarasova pokajala zbog raskida. Miloš i Aglaja bili su u vezi godinu i po dana, a zajedničkim saopštenjem obavestili su javnost o raskidu:

- Prijatelji! Da bismo izbegli nepotrebne razgovore i pogrešne zaključke, Aguša i ja želimo direktno da podelimo važnu i intimnu vest za vas. Nažalost, posle godinu i po dana zajedničkog života, rešili smo da se rastanemo. Ovo se desilo zbog prenatrpanih rasporeda i konstatnog putovanja. Pokušali smo da provedemo zajedno svaki slobodan minut, ali se ispostavilo da ti minuti nisu dovoljni. Nastavićemo da tretiramo jedno drugo sa velikom ljubavlju i poštovanjem i ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se vašoj podršci i razumevanju i hvala vam za tople reči koje ste govorili o nama tokom ovog srećnog perioda - napisao je Miloš, a sličnu objavu imala je Aglaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading