Džej: IMAM PROBLEM SA ALKOHOLOM, UŽIVAM U NJEMU!

Autor:

Zabava

05.04.2018

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Džej Ramadanovski u oktobru prošle godine jedva je preživeo tešku operaciju srca nakon koje su mu doktori strogo zabranili alkohol ukoliko želi da živi. Međutim, Džej ne mari za savete lekara i priznaje da ne može da se reši poroka. On svakodnevno pije, ali, kako kaže, znatno manje nego ranije.

Foto: printscreen/radasam
Džej Ramadanovski

- Imam problem s alkoholom! Doktor mi je zabranio da pijem jer bih mogao da umrem, ipak sam imao tešku operaciju. Vidi, radije ću umreti nego se odreći pića. To je tako. Pa neka umrem ako treba da umrem, šta sad. Trudim se koliko mogu. Moram da se pohvalim da sam izbacio viski, koji najviše volim, i nisam ga okusio oko tri-četiri meseca. Bez obzira na to, ja ne mogu bez alkohola. Dnevno popijem po tri-četiri čašice rakije ili pred ručak popijem dve flašice vina. Uživam u tome, ali ne napijam se. To pijuckam čisto onako iz navike i prija mi, ali se ne napijam kao pre. Daleko bilo! Jednom sam pokušao da ostavim alkohol, kratko je trajalo - kaže Džej i dodaje da mu je teško da se reši navike višedecenijske navike.

- Nije mi ni za cigaretu problem koliko za piće. Ceo život sam radio i pio, stvorila se navika koju ne možeš da izbaciš. Ja se toga ne stidim. Ja ne lažem. Uvek sam iskren. I moje ćerke ne vole kad me vide s čašicom, ali znam vrlo dobro šta radim - kaže folker, koji je otkrio da se tokom oporavka nakon operacije ugojio čak devet kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading