DEVOJKA POKUŠALA DA MU ZAPALI AUTOMOBIL, Aca preživeo PAKAO!

Autor: Pink.rs

Zabava

01.04.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači su poslednjih godina česta meta opsesivnih fanova i iako je većina njih bezopasna, neki se pretvaraju u progonitelje, te uhode svoje idole i ponekada im nanose štetu.

 

Ukroti ??

A post shared by Aleksandar Zivanovic (@acazivanovic) on Feb 14, 2018 at 9:37am PST

Jedan od onih kom je obožavateljka zamalo zagorčala život je i mladi pevač Aca Živanović koji je veću popularnost stekao najpre u takmičenju "Pinkove zvezde", a potom u rijalitiju "Farma". 

A upravo Živanoviću je pre nekoliko dana jedna nepoznata devojka, po svemu sudeći njegova obožavateljka pokušala da zapali automobil, što je najpre otkrio izvor blizak njemu:

- Aca je sa prijateljem otišao automobilom do jednog lokala gde su popili piće, a on nije mogao ni da sanja šta će ga dočekati na parkingu. Kad su se približili videli su devojku koja je počela da poliva automobil benzinom. Nisu mogli da veruju šta vide pred sobom. Kad ih je videla počela je da se trese i da plače, a Acu je molila da je ne prijavi policiji - otkrio je izvor, a Živanović je potvrdio da je došlo do incidenta.

RepublikaFoto: instagram.com/acazivanovic
Fatalan za devojke... Aca Živanović

- Ne bih mnogo o tome. Još sam pod stresom, ovako nešto mi se nije dešavalo do sada. Neću je prijaviti, razgovarali smo i došao sam do zaključka da je to uradila jer nije znala kako drugačije da privuče moju pažnju. Objasnio sam joj neke stvari i nadam se da se ovakve situacije nikada više neće ponoviti - izjavio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading