UŽASAN PRIZOR: Biković ĆELAV I OBLEPLJEN TRAKOM!

Autor:

Zabava

01.04.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat po jedinstvenom smislu za humor, Miloš Biković je i danas nasmejao svoje fanove, a iako je 1. april izgleda da ovo nije laž već se popularni glumac zaista ošišao ne ćelavo.

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Voli da eksperimentiše... Miloš sa devojkom Aglajom

Biković je, naime, objavio snimak na kom je oblepljen samolepljivom trakom, a frizer ga je očigledno već ošišao. Međutim, to nije sve, već ga poliva i plavom farbom.

- Ono kad uđeš da se ošišaš, ali frizer je ,,eksperimentator’’. Obučen sam u kesu jer sam zaštitno lice za kese (ispod očiju) - napisao je Biković koji je na ruskom jeziku dodao da je ovo modni trend za leto 2018-e godine. 

Iako su se neki njegovi obožavaoci zabrinuli, on je sam naveo da je reč o pripremi za ulogu. Njemu ovo nije prva transformacija, popularni glumac često je prinuđen na različite maske, te je ponekada jedva prepoznatljiv ili bar ima ožiljak na licu.

 

Here we go again... #coma #comafilm #кома

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Mar 20, 2018 at 3:05am PDT

Miloš je u Rusiji već poznat kao sjajan glumac i uloga mu ne manjka, te je zarad ove najnovije sebe lišio kose. Da li će to uticati na njegovu popularnost, vreme će pokazati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading