ŠALA? FANOVI BESNI, oženio se ROZGIN BIVŠI!

Autor:

Zabava

01.04.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija koja se pojavila danas, a na kojoj je Stjepan Hauser, jedan od dvojca iz "Two Cellos", u smokingu gde pod ruku vodi svoju mladu razbesnela je fanove Jelene Rozge s kojom je nedavno raskinuo. Ipak, mnogi su pomislili da je šala s obzironm na to da je danas 1. april.

Međutim, izgleda da je ipak istina i da se Stjepan oženio Lolom Astanovom, američkom pijanistkinjom poreklom iz Uzbekistana. On je vezu s njom potvrdio, takođe, preko svog profila kada je objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Stjepan je sam obelodanio ženidbu objavivši fotografiju na instagramu uz opis:

- Ne može biti bolji dan da se oženiš. Srećan Uskrs svima! Gospođa i gospodin Hauser - napisao je muzičar koga su zatim zasuli pitanjima, ali i uvredama.

Jelena Rozga i Stjepan su započeli vezu 2015. godine, a mnogi su ih smatrali idelnim parom. Ipak, da nešto ne štima svhvatili su mnogi kada su njih dvoje izjavili da će se veriti, ali da se nikada neće venčati. A potom su u septembru prošle godine i raskinuli, te je Hauser preko svog instagram profila počeo da reklamira Lolu sa kojom je snimio i pesmu, a odsvirao nekoliko numera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading