RASKINULA S DEČKOM: Milica Todorović prekinula VEZU S KOREOGRAFOM!

Autor: Svet

Zabava

31.03.2018

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović prekinula je četiri godine dugu vezu, kako izvor blizak njenom bivšem dečku i njoj tvrdi, razlog taj što on nije imao nameru da je oženi.

RepublikaFoto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Kraj ljubavi... Miloš i Milica

Milica je od 2014. godine bila u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem sa kojim je sada raskinula i napustila njegov stan u kom su zajedno živeli. Pevačica je sada odlučila da smrša i da se posveti novom albumu koji će uskoro objaviti. 

Foto: printscreen/instagram
Uživa sa sestrom u Splitu nakon raskida... Milica i Jovana

- Milica želi da se uda i dobije decu, ali neće nikog da tera na to. Već godinama ona čeka da je Miloš zaprosi, neće sigurno ona njega, pa pretpostavljam da je to jedan od glavnih razloga raskida. Poslednjih meseci videlo se da je nezadovoljna i depresivna, čak se i veoma ugojila, što je nedopustivo u njenom poslu. Milica je trenutno na Novom Beogradu, živi sa sestrom dok se malo ne povrati. Ipak je to stres, njih dvoje su dugo bili zajedno, ali biće ona super. Sad ima vremena i volje da se posveti poslu - navodi izvor, a Milica nije želela da komentariše. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading