NINA JANKOVIĆ SREDILA SOBU ZA BEBU

Autor:

Zabava

28.03.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje pripreme pred porođaj obavila je glumica Nina Janković koja željno iščekuje dolazak bebe na svet. Sav nameštaj, kao i druge potrebne stvari za bebu, Nina je odabrala, a s obzirom na to da čeka dečaka sve je u nebo plavoj i sivoj boji.

RepublikaFoto: Promo foto
Spremna za sina... Nina Janković

Otkako je ušla u deveti mesec trudnoće, buduća mama užurbano sprema sobu za svoju bebu, vodeći računa da ništa ne zaboravi i da sve dotera za svog princa koji će biti kruna njene ljubavi sa suprugom Matijom Dičićem. Tako je protekle nedelje, Nina u šopingu za svog mališana birala od kreveca do prepovijalice i kolica, ali i najsitnije detalje poput flašica i igračaka.

- Trudnoća mi se dogodila baš kada sam to želela i jedva čekam da vidim svoju bebu. Imam mnogo prijateljica koje su već mame i koliko god me pripremale na tu ulogu, sve su složne u tome da je to nemoguće potpuno se spremiti. Ja jedva čekam da vidim svog dečaka, a do tada mu biram najlepše stvari - kaže glumica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading