Katarinu Živković MAFIJAŠ TUKAO DO KRVI u pokušaju da je SILUJE!

Autor: Blic.rs

Zabava

28.03.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna situacija kojoj je pevačica Katarina Živković bila izložena pre 10 godina kada ju je vlasnik jedne diskoteke s kriminalnim dosijeom pretukao u nameri da je siluje, zauvek je ostavila traga u njenom životu.

Foto: instagram.com/katarina2789
Pretučena... Katarina Živković

- Posle svirke Kaćin menažer je čekao da ih gazda lokala, taj krimos isprati. Odjednom je taj kriminalac upao kod nje i počeo da je spopada. Hteo je da ima seks sa njom, pokušao da je skine, ljubi, bukvalno je pokušao da je siluje - otkrio je sada izvor blizak Katarini.

Nakon što ga je Kaća odbila drama se dodatno pogoršala. Pomenuti kriminalac je tada počeo da je šamara, pesniči i udara iz sve snage. Od batina koje je pretrpela pevačica je mislila i da će se onesvestiti.

 

#2018 ❤ #POROK

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina2789) on Jan 1, 2018 at 6:16am PST

Živkovićeva je pobegla iz njegove kancelarije kući u Leskovac. Njeni roditelji su tada bili na moru, pa je nisu videli svu u modricama, ranama i podlivima. Međutim, sutradan se taj kriminalac pojavio u Leskovcu, pratio je i uhodio danima kako bi joj uterao strah da ona nekome slučajno ne ispriča celokupnu situaciju.

Pevačica je medijima potvrdila ove navode.

- Da, tačno je sve to što ste naveli, ali ne bih više ništa da komentarišem na tu temu - kratko je poručila Katarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading