Verio se Ljuba Perućica!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

25.03.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač, Ljubomir Ljuba Perućica doživeo je pravi šok na jednom nastupu u inostranstvu. Naime, jedna devojka priredila je neočekivano iznenađenje za muzičara.

Foto: instagram.com/ljubaperucica
Ljuba Perućica

- Ljubi nije prvi put da peva u tom klubu, a kako je lep i zgodan momak, normalno je da, tokom nastupa, devojke flertuju sa njim i nabacuju mu se na sve moguće načine - počinje priču za Pink.rs izvor blizak pevaču i dodaje:

- U jednom trenutku, negde oko ponoći, jedna devojka je ušla u klub, noseći u jednoj ruci flašu šampanjca, dok je u drugoj imala dve čaše ukrašene mašnicama. Ona je prišla bini gde se nalazio Ljuba sa bendom, spustila sve što je nosila, kleknula i iz džepa izvadila malenu kutiju. Bend je u tom trenutku prestao da svira, Ljuba je bio šokiran, sa osmehom na licu, a ona je otvorila kutijicu i pitala ga da li želi da je oženi. Situacija je bila krajnje smešna, ali nimalo jednostavna, jer svi znamo da nekad fanovi znaju da budu previše opsesivni, pa smo se svi plašili kako će reagovati ako Ljuba kaže "Ne". Ipak, on je ispao pravi šmeker, pa je rekao "Da" - kaže izvor.

Foto: instagram.com/ljubaperucica
juba Perućica

- Bila je kranje neobična situacija i pomalo smešna. Nije prvi put da se nešto ovako dešava, ali ova devojka je ipak otišla korak dalje. Posle nastupa smo pričali u garderobi, ja sam joj se zahvalio na tako velikoj ljubavi i objasnio da sam, ipak, sada zauzet čovek - rekao je Ljuba Perućica koji, po svemu sudeći, još neko vreme neće stajati na ludi kamen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading