Marina Tucaković rastužila sve porukom: U JEDNOM DANU SE RODIŠ, U JEDNOM UMREŠ!

Autor:

Zabava

22.03.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekstopisac Marina Tucaković sigurno je najbolja u svom poslu jer sve što misli i oseća ume savršeno da napiše u par redova!

Autorka najpoznatijih hitova bije bitku sa teškom bolešu, ali pokušava da razmišlja pozitivno. Marina često na svom Instagram profilu objavljuje poruke, a ovaj put se oglasila snažnim rečima.

 

- U jednom danu se rodiš. U jednom umreš. U jednom se zaljubiš. U jednom danu upoznaš osobu koja ti promeni život. U jednom danu se sve dogodi - glasi poruka koju je Marina podelila sa pratiocima na društvenoj mreži. Mnoge su potresele ove reči.

- Ali, u jednom danu ne možeš da preboliš!, Da! Velika istina! - neki su od komentara koji su se našli ispod Marinine objave.

 

Podsetimo, Marina je nedavno otputovala je u Minhen, gde će nastaviti lečenje. Poznati tekstopisac u pratnji supruga Aleksandra Fute Radulovića, sina Milana i bliske prijateljice otišla je u Nemačku, gde će biti na autoimunoj terapiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading