Rada Manojlović: NADAM SE DA NEĆU MORATI DA PEVAM NA PRIJINOJ SVADBI!

Zabava

21.03.2018

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović jedva čeka svadbu koleginice Aleksandre Prijović, a za portal Republika.rs priznaje da njoj Prija nije postavila nikakv ultimatum kao Milici Todorović da mora da smrša kako bi bila njen dragi gost na svadbi.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Rada Manojlović

-Aleksandra je devojka koja je i pored velike slave koja ju je zadesila ostala normalna, a dosta govori o njoj i činjenica da nas je lično zvala na veselje. Nije tu obavezu prepustila asistentima.

Na proslavama gde ima mnogo poznatih pevača često se isti late mikrofona i dovedu atmosferu do usijanja, a evo šta Rada misli o tome:

-Na ovakvim svadbama svako će uzeti mikrofon da peva, a ja se neću gurati u redu - rekla je pevačica u šaljivom tonu za portal Republika.rs i nastavila:

 

 

?

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Feb 26, 2018 at 10:53am PST

 

- Više volim da mene neko uveseljava, red je da i ja budem negde gost. Jedino ako ona bude tražila pevaću -bila je iskrena Manojlovićeva koja je iskoristila ovu priliku da još jednom čestita koleginici što je našla princa na belom konju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading