MARINA TUCAKOVIĆ SE OGLASILA IZ NEMAČKE: Počinjem novo poglavlje!

Autor:

Zabava

21.03.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško bolesna autorka brojnih tekstova Marina Tucaković trenutno je na lečenju u Nemačkoj gde će primiti autoimunu terapiju. Ona je u nedelju ujutru pod velikim bolovima u pratnji supruga Aleksandra -Fute Radulovića i sina Milana- Laće Radulovića napustila Srbiju.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Ne odustaje... Marina Tucaković

Marina je tokom današnjeg dana objavila jednu fotografiju na svom profilu na instagramu sa natpisom:

- Stranice koje je život već napisao ne možeš da promeniš, ali uvek možeš započeti novo poglavlje.

Marina se početkom godine suočila sa ozbiljnom bolešću, a kasnije je i operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije. Ona je nakon toga puštena na kućno lečenje, a tada se prvi put obratila javnosti i progovorila o svom stanju:

-  Sad sam kod kuće jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi. Ako šta dobro ima u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverila sam se da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji! Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje Instituta za onkologiju koje mi je dalo veru da nije sve otišlo dođavola na ovom svetu. O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih očekivala da budu na nivou zadatka i da me nisu izneverili - otkrila je tada autorka najvećih domaćih hitova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading