ALEKSANDRA I FILIP SRELI PERUĆICU: Ovako su se PONAŠALI!

Autor:

Zabava

20.03.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret bivših partnera Aleksandre Prijović i Ljube Perućice bio je neminovan s obzirom na to da su u istoj produkcijskoj kući, a sada se na istom mestu sa njima zatekao i pevačicin verenik Filip Živjinović. Susret ovog trojca izazavao je veliko interesovanje javnosti s obzirom na to da je pilikom njihovog poslednjeg viđanja Ljuba i zaplakao.

RepublikaFoto: youtube.com/papapraco lov//DNK
Verenici... Filip i Aleksandra

Naime, na proslavi punoletstva Viktora Živojinovića pre godinu i po dana, jedan od gostiju bio je i njegov drug Ljuba Perućica kog je, kako su mediji tada pisali, Boba Živojinović uvredio te je mladi pevač sa ovog slavlja otišao u suzama.

RepublikaFoto: youtube.com/papapraco lov//DNK
Nije mu bilo prijatno... Ljuba Perućica

Od tada je prošlo izvesno vreme, a sada su se na snimanju jedne emisije u "Grandu" sreli Aleksandra, Filip i Ljuba, a kako je to izgledalo snimila je ekipa emisije "Paparaco lov".

Interesandno je da su Ljuba i Fililip sedeli za istim stolom, jedan preko puta drugog, a da li su razgovarali biće otkriveno u emisiji "Paparaco lov".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading