PIKSIJEVA ĆERKA NAPRAVILA DEVOJAČKO IZ SNOVA!

Autor:

Zabava

19.03.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, Anja nedavno se udala za poznatog automobilistu Uga Valentea, a tek sada je odlučila da upriliči devojačko putovanje.

 

#havanja #bachelorette

A post shared by Anja Stojkovic (@anja) on Mar 19, 2018 at 8:10am PDT

 

No one I’d rather have by my side on this day

A post shared by Anja Stojkovic (@anja) on Feb 18, 2018 at 4:55am PST

 

Veza Anje i Ugoa veoma je interesantna, naime, njih dvoje su se nejpre verili 2016. godine, a potom dobili ćerku Indiju Rouz. Ove godine su odlučili da se venčaju, a najpre su organizovali intimno venčanje u domu Ugovoh roditeljla, da bi u aprilu usledilo veliko svadbeno veselje.

Pred veliku svadbu koju će Anja i Ugo imati u hotelu "Du Cap-Eden-Roc" u mondenskom letovalištu na jugu Francuske, Piksijeva ćerka je odlučila da sa drugaricama otputuje na devojačku proslavu. A svoje putovanje započele su od Kube. 

 

 

and so it begins #havanja ??

A post shared by Anja Stojkovic (@anja) on Mar 19, 2018 at 7:59am PDT

 

O detaljima svadbe u aprilu, nedavno je progovorila Anjina majka Snežana:

- Venčanje planiramo u aprilu, na jednom lepom mestu na jugu Francuske. Anja je izabrala venčanicu poznatog dizajnera. Ne otkrivam vam sve detalje, jer to treba da podeli Anja.

Foto: instagram.com/anja
Venčanica od 67.000 evra... Anja Valente

Ono što je već otkriveno je da je buduća mlada odabrala i venčanicu koju su dizajnirali svetski poznati dizjanerski tandem Tamara Ralf i Mihael Ruso, čija je cena 67.000 evra. Toalete ovih dizajnera nose brojne slavne ličnosti, a jedna od njih je buduća britanska princeza Megan Markl koja je haljinu za svoju veridbu, ovih modnih kreatora, platila 56.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading