ZABOLEĆE VAS GLAVA OD LUKSUZA: Ana i Rasta uređuju novi dom!

Autor: pink.rs

Zabava

18.03.2018

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta iznenadili su javnost kada je objavljeno da su se venčali u tajnosti, a onda kad su rešili da se razvedu. Ipak, očigledno je ljubav među njima jača od svega, te su se oni pomirili i sada nastavljaju da uređuju svoj porodični dom, koji će biti veoma luksuzno sređen.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Neverica!

Naime, Ana i Rasta trenutno rade na uređenju kuće u naselju Medaković u Beogradu, a poznati par je odlučio da u svom novom domu imaju jedan deo posvećen samo rekreaciji:

- Anina želja je bila da u kući jedan deo odvoje za spa-centar. Pošto dosta pažnje posvećuje nezi lica i tela, ona je htela da u svom domu napravi kutak za opuštanje i ulepšavanje da ne bi morala svaki dan da izlazi iz kuće. Napravila je plan šta joj je sve neophodno i angažovala arhitektu koji je njene zamisli sproveo u delo. Trenutno majstori rade na postavljanju instalacija za saunu i džakuzi - kaže izvor blizak paru.

On dodaje i da će se tu naći i mini teretana, gde će Ana vežbati sa svojim trenerom:

Tu će imati potpunu privatnost. Kada se bude radilo dvorište, Ana i Rasta su izrazili želju da se izgradi bazen u kojem bi mogli da se kupaju preko cele godine. Zimi bi se voda zagrevala uz pomoć posebnog sistema. Oko celog placa biće postavljena velika betonska ograda sa tujama, pa im privatnost neće biti ugrožena.

Naravno, njihov prioritet je ćerkica Tara, koja će u novom domu dobiti svoju igraonicu, gde će moći da se igra u prostoru opremljenom lopticama, toboganom, trampolinom kao i skroz sređenom dečjom kuhinjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading