Prija zbog Brene postala STIPSA!

Autor:

Zabava

16.03.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uveliko rade na pripremi glamuroznog slavlja i venčanja, koje su zakazali za 21. jun. Kako Srpski telegraf saznaje, Prijovićka je odlučila da joj venčanicu sašije lokalna dizajnerka, iako ima finansijskih mogućnosti da kupi daleko kvalitetniju i skuplju haljinu za najbitniji dan.

 

 

ZG Specijal??❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Mar 12, 2018 at 3:03am PDT

Naime, kako izvor za naš list navodi, Prija je želela da pokaže Lepoj Breni, maćehi svog izabranika, da joj nije najbitnije da sve bude skupo, a pošto Brena voli da angažuje krojačice, ona je učinila isto.

 

- Aleksandra pažljivo planira svaki detalj sa Filipom, a porodice su tu da daju savet. Zaista se ne mešaju, ali pošto će svadba zaista biti velelepna, sve je iznenadila njena odluka da uštedi na venčanici. Izgleda se vodila Breninom parolom da je najbolja garderoba ona koju jeftino platiš, a fino izgleda, pa je angažovala dizajnera Tijanu Todorović, koja je u estradnim krugovima poznata po tome što šije haljine po povoljnim cenama - započinje priču izvor i nastavlja:

Niko ne kaže da treba da robuje markama, ali baš za taj dan mogla je da odreši kesu za haljinu

 

 

@laziclaza ❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Jan 22, 2018 at 4:32am PST

- Niko ne kaže da treba da robuje markama, ali baš za taj dan mogla je da odreši kesu za haljinu. Mislim da će se posle kajati što je to uradila samo da bi bila poput njene svekrve Brene. Lepa je venčanica koju je zamislila, ali kako će to na kraju izgledati, boga pitaj. Venčanice su mnogo komplikovanije za šiće, krojevi su komplikovani, a devojka koju je angažovala za to nema iskustva sa pravljenjem venčanica.

 

U prilog ovim navodima govori to što je Lepa Brena tokom višedecenijske karijere neretko karakterisana kao najlošije stilizovana zvezda. O tome su pričali brojni dizajneri i kreatori, ali i pojedine kolege. Brena je za medije ranije pričala da ima krojačicu Vinku, koja joj godinama unazad šije odevne predmete za nastupe, a u estradnim krugovima priča se da je zbog nemaštine iz detinjstva škrta kada treba da se da novac za garderobu.

 

?

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Feb 26, 2018 at 10:53am PST

 

Inače, Aleksandra i Filip će imati po dva kuma, za crkveno i za građansko venčanje. Aleksandrini kumovi će biti Aco Pejović i dugogodišnji drug Marko Dašić. Jedan Filipov kum je Miloš Teodosić, dok je drugi prijatelj iz detinjstva koji nije poznat javnosti. Svadbeno veselje biće upriličeno u Belekspo centru jer je to prostor koji može da primi 500 zvanica.

Poznate dame keširale ogromne sume za venčanicu: 

Ana Ivanović 9.000 evra

Venčanica koju je nosila Ana Ivanović na venčanju u crkvi u Veneciji rad je dizajnerke Suzi Tarner. Haljina je rađena specijalno za Anu, a cena se procenjuje između osam i deset hiljada evra. Šlep je dugačak oko pet metara, a cela haljina teška je između tri i četiri kilograma.

Severina Kojić 10.000 evra

Čak 400 metara najfinije svile i 15 metara čipke utrošeno je na fenomenalnu kreaciju za beogradsko venčanje Severine Kojić. Matija Vujica, čuvena hrvatska kreatorka, i pet asistentkinja mesec dana ručno su šile Severininu venčanicu, koja je ukupno koštala 10.000 evra.

Jovana Joksimović 6.000 evra

Jovana Joksimović na venčanju je ponela haljinu sa potpisom Darka Kostića, čija je cena iznosila 6.000 evra. Mlada je delovala sasvim nežno u venčanici visokog struka, sa dugim velom i ležerno puštene kose. Više od 20 metara skupocene svile i čipke utrošeno je u glamuroznu venčanicu.

Jelena Karleuša 7.000 evra

Jelena Karleuša sudbonosno da Dušku Tošiću izgovorila je u ekstravagantnoj haljini koju je potpisao Eli Sab, a koju je prema sopstvenom ukusu prepravljala. Haljina od bele svile i bleštavih svarovski cirkona koštala je 7.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
marija

16.03.2018 10:23

Ništa čudno. Po srpskoj tradiciji venčanicu, obuću i sve što na dan venčanja od odeće mlada ima na sebi treba da plati svekrva,. I svekrva se u vezi toga finansijski itekako pita. Takav je starinski običaj, u domaćinskim srpskim porodicama. Pošto ova mlada ima pravu svekrivu (muževljevu majku Zoricu) i "svekrvu"- osobu B ( muževljevu maćehu Brenu), ona koja iskešira odeću za mladu red je da se ta svekr(i)va i pita.