Željko Samardžić premijerno predstavlja nove hitove

Autor:

Zabava

15.03.2018

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle višegodišnjeg čekanja, beogradska publika imaće priliku da u subotu, 17. marta, od 18 sati, u atrijumu BIG FASHION centra, uživa u glasu i hitovima jednog od omiljenih pevača sa ovih prostora, Željka Samardžića. Poznati miljenik dama na ovom koncertu će ujedno i premijerno predstaviti novi album "Mila".

Foto: Promo foto

- Ovaj album sam radio sa mnogo ljubavi što mislim da može da se čuje kroz svaku numeru. U sam  projekat je uloženo dosta truda, kreativnosti, ali i vremena. Radi se o pesmama za koje mnogi kažu da predstavljaju moje najzrelije i najbolje doba - istakao je Željko Samardžić u susret najavi velikog koncerta u BIG FASHION centru za koji se ovih dana vredno priprema sa svojim bendom.

Publika će imati priliku da uživa u evergrin hitovima kao što su "Slutim", "Grlica", "Da me nije", "Bezobrazno zelene", "Ja te volim više", ali i numerama sa novog albuma "Mila", Oči tvoje", "Stara igračka", "Baš šteta" zbog kojih će svakako ovaj koncert biti za pamćenje.

- U subotu očekujem pre svega dame koje su, tradicionalno, najbrojnije na mojim koncertima. Biće mi zadovoljstvo da im posvetim svaku otpevanu pesmu i na taj način da se zahvalim za podršku koje mi pružaju decenijama unazad. Siguran sam da će album "Mila" postati omiljen i da će se moje obožavateljke pronaći u novim numerama - dodao je popularni pevač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading