SLOBODA ZBOG MONIKE OSTALA BEZ ULOGE

Autor:

Zabava

13.03.2018

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sujeta je opasan osećaj, a postoji i među glumcima, posebno kada im neki kolega uzme ulogu koja je bila namenjena njima, ali Sloboda Mićalović nije bila preterano iznervirana kada je zbog Monike beluči ostala bez glavne role.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ona je dobila glavnu ulogu... Monika Beluči

Srpska glumica je u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića priznala da joj je italijanska diva preotela ulogu, a zatim otkrila i kako se ona osećala ovim povodom:

- Prvobitno je to trebalo da bude jedan mali, kamerni film i onda je Emir krenuo da raspisuje scenario... Ja sam trebala da igram Monikinu ulogu, u jednom trenutku me Emir pozvao i rekao: "Izvini, ali zaista mora onda da igra, nema ko osim nje"... Prvo sam bila malo zbunjena i tužna, ali onda sam rekla "ako gubim, neka to bude od Monike Beluči" - priznala je Sloboda koja je u filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu" glumila rame uz rame sa Monikom.

RepublikaFoto: Prntscrin
Nije bila ljuta... Sloboda Mićalović
RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Angažovao i Moniku i Slobodu... Emir Kusturica

Osim na filmu, Monika, Sloboda i Emir nakon snimanja pojavili su se zajedno na prošlogodišnjem 45. Festu koji je ovim filmom i otvoren.

A čuvena Boba dodala je da se nije bunila kada je njenu ulogu dobila Belučijeva:

- Ja sam se odmah predala, jer je ona, osim toga što je lepa, jedna pametna, srdačna zena... i ni u jednom trenutku se nije osetila ta neka ženska sujeta - iskreno je kazala glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading