LUKAS USTAO NA SREDNJU NOGU?!

Autor:

Zabava

12.03.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentarišući takmičare u "Zvezdama Granda", Lukas je u jednom trenutku odlučio da boljeg kandidata pošalje u baraž što je Jelenu Karleušu iznerviralo pa im je uputila savet.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Ustao na srednju nogu... Aca Lukas

- Ne bi ti bilo loše da odeš malo u baraž. Podvriskuje kao žena kad ženi brata - kazao je Aca takmičaru.

A onda je komentar dala Jelena Karleuša:

- Emrah, po mom mišljenju si za koplje bio bolji od kandidata broj jedan. Ali moram nešto da vam kažem, sada ste videli kako u stvari vaša sudbina kad se prijavite na jedno ovakvo takmičenje zavisi od toga da li je neko ustao na levu ili desnu nogu- govorila je Jelena kada joj je Lukas upao u reč:

- Nisam ustao ni na levu, ni na desnu, nego na srednju - dobacio je Aca, a Jelena je nastavila.

- Definitivno si ustao na srednju nogu, a vas dvojica ćete se često susretati sa ovakvim stvarima u karijeri. Vaš uspeh će zavisiti od toga koliko ćete imati želuca da ovako nešto prihvatite i izdržite. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Ustala na pravu nogu... Jelena Karleuša

- Ja uopšte nisam nervozan, i nisam mu dao glas i šta vi hoćete. Šta tebi to znači da njegova sudbina zavisi od mog raspoloženja. Ja uopšte nisam ustao jer ja nisam ni legao. Prvo da vam kažem, to što Jelena Karleuša lupeta, to nema veze. To možda zavisi kod nje, kod mene ne. Uvek glasam isto, sada sam raspoložen, ali sam nešto generalno nervozan da će neko da dobije batine, naravno ne vi - obratio se Lukas kandidatima da razjasnio situaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading