BRENA U STRAHU NAKON PLJAČKE SAŠINE KUĆE?!

Autor: Alo.rs

Zabava

11.03.2018

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pljačke u vili Saše Popovića koja se dogodila pre nekoliko dana, sada je uplašena i Lepa Brena koja je komšinica direktora "Granda". A, navodno, upravo ona je sada posavetovala Popovića da pojača mere obezbeđenja.

Foto: instagram.com/lepabrenaa
Zabrinuta... Lepa Brena

- Brena se mnogo potresla zbog ovog događaja. Iako je ceo taj kraj na Bežanijskoj kosi, gde se nalaze popularne "karingtonke", često na meti provalnika, a čak su i njoj skidali kamere sa kuće, ipak se iznenadila jer je mislila da je Sašina vila odlično obezbeđena. Ipak, očigledno je da dva prstena obezbeđenja, video-nadzor i alarm nisu bili dovoljni da zaustave lopove - navodi dobro obavešten izvor.

Sa Brenom se složila i Sašina supruga, Suzana Jovanović koja, prema navodima izvora, želi da pojačaju obezbeđenje kako do ovoga više ne bi došlo:

-  Ona i Suzana su razgovarale i zaključile da Saša nije bezbedan. Iako provalnici ovog puta nikome nisu naudili, već su samo odneli sef sa dragocenostima, one se plaše da bi neki drugi put moglo da se desi i nešto gore. Brena je još traumirana zbog otmice sina Stefana i ovakvi događaji vraćaju joj ružna sećanja. Takođe, osim što misli da treba da pojača obezbeđenje, Brena smatra da Saša treba i da preispita neka svoja prijateljstva, jer se plaši da ga je neko tipovao.

Foto: instagram.com/salon_lepote_katarina
Ona želi bolje obezbeđenje...Suzana Jovanović i Saša Popović

Međutim, Popović ne deli njihovo mišljenje:

-  On ih je lepo saslušao, a onda im je rekao da ne preteruju i da on ne može da živi u paranoji. Suzani je rekao da nemaju čega da se plaše, te da će uvek biti lopova, a Breni je poručio da može da pojača obezbeđenje oko kuće, ali da mu ne pada na pamet da angažuje telohranitelje jer voli svoju slobodu, a uostalom, ni ona ih ne vodi sa sobom. Što se tiče prijatelja, rekao je da se sa istim ljudima druži već decenijama i da ne namerava nikoga da sumnjiči, a ako za to ima razloga, to će utvrditi policija.

Provala u kući Suzane i Saše Popovića otkrivena je u četvrtak uveče, kada se Jovanovićka vratila sa snimanja. Kako se pretpostavlja, lopovi su ušli sa zadnje strane dvorišta preskočivši zid, a kada su ušli u kuću uspeli su da zaobiđu sigurnosne kamere i došli do prostorije u kojoj je bio sef. Tokom davanja izjave Suzana i Saša nisu policiji otkrili da li i na koga sumnjaju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nije zabrinut... Saša Popović

Ovim povodom "Grand produkcija" dala je i saopštenje:

- Porodičnu kuću Saše Popovića obila su nepoznata lica. Tom prilikom, iz doma direktora "Grand produkcije" odnet je sef s određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju članovima porodice Popović. Naglašavamo da nije istina da je iz kuće odneta i određena suma, budući da direktor „Granda“ papire od vrednosti i novac drži u banci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading