Džej priznaje da je bio na korak do dna: HEROIN MI JE UNIŠTIO ŽIVOT!

Autor:

Zabava

08.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej Ramadanovski otvorio je dušu i posle dužeg vremena progovorio o svom burnom životu i problemima koje je imao sa narkoticima, koji su ga zamalo odveli u propast, a nismo mogli da se ne dotaknemo i Darka Lazića.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Džej Ramadanovski

Legendarnog folk pevača sreli smo na promociji duetske pesme "Hej, živote druže", koju je snimio sa kolegom Bobanom Rajovićem.

Nakon što mu je prošle godine pozlilo, hitno je iz Beograda prebačen u Beč na specijalizovanu kliniku za kardiovaskularne bolesti, gde je imao operaciju na srcu. Pevač je, nakon što mu je život visio o koncu, odlučio da prikoči. Ostavio je alkohol, ali i sve ostale poroke, o kojima sada otvoreno govori za naš list:

- Sve poroke sam imao. Od devete godine pušim, šikao sam, radio sa šibicama, neki put sam drpio novčanik. Tablete i heroin, to odmah savetujem, ne uzimajte nikako. Malo je falilo da totalno uništim život sa tim porocima.

Ramadanovski: Ovi cigani Darka Lazića namestili da uzme malo belo i sad ispalo kao da je Eskobar

Iako je javna tajna da veliki procenat estradnjaka uživa u opijatima, Džej ne želi da blati svoje kolege:

- Ja ne mogu da kažem svi se drogiraju. Mogu da kažem samo za sebe. Uvek se zaje*avam oko toga. Kokain je okej. Ako je Maradona rekao da je dobra koka, što ne bih i ja. Linija, dve ranije, sad ni to ne uzimam. Ako kažem da je dobra droga, onda sam ja narkoman. 

RepublikaFoto: instagram.com/lazardarkovic
Darko Lazić

Nismo mogli da se ne osvrnemo na skandal njegovog mladog kolege Darka Lazića, koji je snimljen kako šmrče kokain. Džej smatra da je "Zvezdi Granda" ova afera smeštena i staje u njegovu odbranu:

- Ja mislim da su mu namestili. U svakoj priči ima istine, ali sa njim su preterali. Neko mu se popeo na kičmu. Dečko je strašan momak. Svi mi grešimo u životu. Ovi cigani Darka Lazića namestili da uzme malo belo i sad ispalo kao da je Eskobar.

Džej: Pomirio sam se sa Adilom. Moja ćerka je ponovo sa njim, samo da je ne bije više

Za kraj smo ga pitali u kakvim je odnosima sa zetom Adilom i da li se pomirio sa njim:

RepublikaFoto: instagram.com/adilmaskutovic
Adil Maksutović!

- Ma jesam. Moja ćerka je ponovo sa njim. Oni žive zajedno. Pomirili su se. Ja nemam ništa protiv ako je njoj lepo, samo nemoj da je bije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading