SKANDALI SA DODELE OSKARA: Jedna glumica PRESKAKALA SEDIŠTA, druga krila TUŽNU PRIČU!

Autor:

Zabava

05.03.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodela Oskara koja je sinoć održana u Los Anđelesu, protekla je u znaku raskošnih toaleta glumica, ali i u komentarisanju i dalje aktuelnog skandala o seksulanom uznemiravanju producenta Harvija Vajnstina. Međutim, dogodili su se i neki drugi skandali, ali i emotivni momenti.

RepublikaFoto: youtube.com/ABC News
Džodi Foster i Dženifer Lorens

Dobitnici Osara na sinoćnoj manifestaciji koja je po 90. put održana, ovoga puta u Dolbi teatru za najbolji film je reditelj Giljermo del Toro za film "The Shape of Water" (Oblik vode), dok su Frensis MekDormand i Geri Oldman nagrađeni za najbolju žensku, odnosno mušku ulogu. Za sporedne uloge nagrađeni su Sem Rokvel i Alison Dženi .

 

 

Starting to think we’d fit right in at the #oscars after all. ??

A post shared by Keep (@keep) on Mar 4, 2018 at 6:05pm PST

 

Međutim, najveću pažnju, ali i kritiku medija zaradila je oskarovka Dženifer Lorens koju su modni kritičari najpre ukorili zbog ne baš dobre toalete, a potom i zato što je preskakala sedišta u Dolbi teatru. Sa čašom vina u ruci, Lorensova je preskakala sedišt,a što je označeno kao ne baš damski.

RepublikaFoto: youtube.com/ABC News
Frensis MekDormand

A nagrađena glumica Frensis MekDormand privukla je veliku pažnju kada se saznalo za njenu tužnu životnu priču. Naime, nju su roditelji ostavili na rođenju zbog čega je godinu i po dana provela u domu, nakon čega su je usvojili medicinska sestra i verki službenik. Zanimljivo je da su Frensis i njen suprug usvojili sina Pedra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading