Kaja izbacila grudi, pa progovorila o samopouzdanju!

Autor:

Zabava

03.03.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Kaja Ostojić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a svojim zgodnim telom ostavlja bez daha.

Foto: instagram.com/kaya_ostojic
Kaja Ostojić

Ona je sada objavila fotografiju na Instagramu sa bujnim poprsjem u prvom planu, a onda otkrila šta je to što je moćnije od šminke, frizure.

 

- Postoji nešto mnogo moćnije i od šminke, frizure, guste i duge nadogradjene kose i trepavica, veštačkih noktiju, grudi, usana...SAMOPOUZDANJE. Svest o tome koliko si zapravo neodoljiv zbog svega onoga što nosiš u sebi i znanja koje poseduješ. Talenata koji su tvoje najjače oružje. Sposobnosti da pronadješ put do onoga što si oduvek želeo, ta čudesna "mapa" koju je crtala želja...ona je nepogrešiva. Samo strah može da zavara te tragove...Strah je neprijatelj naših snova. I naš ljuti protivnik. Jedino samopouzdanje i ubedjenje da to što radiš - radiš savršeno, mogu da pobede strah. Rad na sebi i ponavljanje...a za sve nesavršenosti šarm je najbolja šminka", napisala je pevačica, sa kojom su se složili verni pratioci na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading