Robi Vilijams progovorio o PSIHIČKIM PROBLEMIMA!

Autor:

Zabava

02.03.2018

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Robi Vilijams je za britanski dnevnik "The Sun" istakao da se sa mentalnim problemima bori već duže vreme.

Foto: instagram.com/robbiewilliams
Robi Vilijams

- Imam bolest koja želi da me ubije i u mojoj je glavi, pa moram da se čuvam od nje - ispričao je pevač koji se bori s mentalnim problemima.

On je otkrio i da se plaši da bilo gde ostavi svoje elektronske uređaje jer se plaši da bi neko mogao ih se dočepa i namerno pokvari. Ali je istakao i da ne voli da zbog straha odustaje od svojih planova.

- Ponekad me ova razmišljanja preplave i trebaju mi kako bih se popeo na pozornicu. Nekad živim u blaženstvu i predivno mi je - rekao je ovaj muzičar. 

Tvrdi da su on i Džordž Majkl bili bliski poznanici i smatra da je njihova priča slična jer su napustili uspešne boj bendove da bi se upustili u samostalnu karijeru. Obojica su, kako tvrdi Vilijams, uspeli da postignu slavu uprkos vlastitim demonima.

- Suočili smo se sa sličnim stvarima i mnogo puta sam bio blizu Bogu, jako blizu - istakao je Vilijams.

Prvi put je shvatio da ima problema sa mentalnim zdravljem kada je imao 19 godina. Tokom ranih dvadesetih uspeo je da se otrezni, ali se kasnije, u nekoliko navrata, vraćao alkoholu i i drogama. Konačno, na svoj 33. rođendan, 2007. godine, Robi Vilijams je otišao na rehabilitaciju, ubeđen da ga samo "24 časa dele od smrti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading