USREĆILA SINA: Rada Radenović saopštila radosne vesti!

Autor:

Zabava

02.03.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka Rada Radenović ispunjena je kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu, a uskoro će uslediti još jedna važna stvar zbog koje je posebno ushićena.

Naime, Rada je godinama sa svojim sinom živela kao podstanar, a uskoro bi trebalo da se preseli u svoj stan.

- Nadam se da ćemo od septembra živeti na novoj adresi, konačno se završila potraga za našim idealnim budućim domom, u tom smislu sam rešila veliki deo problema - pohvalila se Rada i otkrila kakav je stan odabrala.

- Jedino još ne mogu da opišem kakav je osećaj kad konačno više nisi podstanar, to ću moći tek kad se uselimo. Izabrala sam salonac, jer meni je samo to dom, ostalo su stanovi.

 

 

Voditeljka "Zadruge" presrećna je zbog nekretnine kojom će uskoro upotpuniti svoju imovinsku kartu, a zbog novog doma ushićen je i njen naslednik Petar.

- Stan je veliki, imaćemo oboje po sobu, plus jednu za goste. Učestvovaće u izboru nameštaja za svoj prostor, a kako on kaže, prvo će da kupi krevet, drveni i starinski - ispričala je Rada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading