Biba Šekularac naručila PREBIJANJE frizera?

Autor:

Zabava

02.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih beogradskih frizera Stevan Radivojević doživeo je veliku neprijatnost u svom salonu, gde je prekjuče u popodnevnim časovima napadnut i prebijen. Kako saznajemo, na Radivojevića su nasrnula četiri nepoznata muškarca, šutirala ga i udarala rukama, a kako frizer tvrdi, poručili su mu da je batine dobio zbog jedne od najlepših Beograđanki Aleksandre Bibe Šekularac, devojke pokojnog vođe "Zemunskog klana" Dušana Spasojevića.

RepublikaFoto: instagram.com/stevansrules
Stevan Radivojević

Naime, kako je Stevan za Srpski telegraf izjavio, napad nije očekivao, a veće povrede sprečila je njegova drugarica Tamara Drašković (supruga biznismena Andrije Draškovića, prim. aut.), koja je bila u salonu u tom trenutku.

- Pre dva dana u salon su ušla četvorica muškaraca koje ne poznajem. Sa vrata su se bacili na mene i krenuli da me udaraju nogama i rukama. Za šamponjerom je bila jedna od mojih najboljih drugarica koja je odmah počela da me brani. Rekli su mi: "Nemoj da si više Bibu Šekularac uzeo u usta, ovo ti je zbog nje, je l' ti jasno?!" U tom trenutku je Tamara skočila, a oni su pobegli - priseća se se događaja Stevan, koji uprkos izrečenom ne tvrdi da je Biba bila naručilac napada.

Biba: Ja o vašim novinama mislim sve najlepše, ali takve gluposti neću komentarisati. Nisam u zemlji

 

- Ja ne mogu da tvrdim da li je Biba naručila moje prebijanje, to će utvrditi policija - zaključio je Stevan.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandra_sekularac
Aleksandra Biba Šekularac

Ove nemile scene zabeležile su sigurnosne kamere, čiji će snimci pomoći u rasvetljavanju ovog krivičnog dela, na čemu uveliko radi beogradska policija budući da je frizer odmah potražio pomoć lekara, a onda i nasilje prijavio nadležnima. Kako dalje saznajemo, jedan od osumnjičenih za napad na frizera navodno je priveden i ispitan.

Kontaktirali smo sa Aleksandrom kako bismo proverili ove navode, a ona nam je na pomen nemilog događaja odmah rekla:

- Hvala vam što ste me pozvali, ja o vašim novinama mislim sve najlepše, ali takve gluposti neću komentarisati. Nisam u zemlji - poručila je Biba za Srpski telegraf.

Inače, Stevan je poznati beogradski frizer koji sarađuje sa brojnim pripadnicima srpskog džet-seta. Njegova najbolja drugarica je Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koja je takođe među njegovim zadovoljnim mušterijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading