(VIDEO) Prljavi ples Lukasovog sina i Cecine ćerke!

Autor:

Zabava

27.02.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aca Lukas priredio je gala žurku povodom 18. rođendana sina Andreja, a pevačev stariji naslednik Lazar iskoristio je proslavu bratovljevog punoletstva da pokaže svoje šmekerske moći i divljim plesom osvoji ćerku tatine drugarice Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: ST/D. KADIĆ
Lazar i Anastasija

Naime, Lazar i Anastasija su u jednom trenutku na podijumu za igru izveli plesnu tačku koja je oduševila sve prisutne, a mnogi su komentarisali kako je Acin sin zavodnik na tatu, pošto je Cecina mala blistala u njegovom zagrljaju. Dok su plesali, mladi Vuksanović joj je i šaputao na uvce, moguće koji sledeći korak da napravi, ali u svakom slučaju Tasa je uspela da ga prati i da odigra baš kao da su dugo uvežbavali ovu koreografiju. Ključni momenat bio je kada je Lazar obuhvatio Anastasiju oko struka i zavrteo, a u završnici se ona leđima izvila preko njegove ruke, tako da ju je on snažno držeći spustio do poda i naglo vratio nazad.

Foto: ST/D. KADIĆ
Ceca Ražnatvić i Aca Lukas

Inače, i mama Svetlana i tata Aca imali su svoju tačku. Ceca je zapevala pesmu "Morem plovi jedna mala barka", koju je obožavao njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, dok ju je Lukas pratio na klavijaturi, a kasnije i sam zapevao. Mikrofona su se latili i Aco Pejović, Saša Matić, Viki Miljković i drugi.

Slavljeniku je na ruci sijao sat u-boat od 8.000, koji je za ovu priliku dobio od tate, a najsrećniji je bio u trenutku kada je zajedno sa roditeljima sekao rođendansku tortu okićenu dolarima. Iako je cele večeri uživao pored svoje nove devojke Božane Vujinović, Lukas se u naletu emocija zaleteo i strasno poljubio svoju bivšu suprugu Natašu, koja mu je rodila Andreja.

Među zvanicama su bili i Cecina sestra Lidija sa mužem Predragom Ocokoljićem, političari Dragan Marinković Palma i Ivica Dačić sa suprugom Sanjom, Brenin sin Viktor Živojinović, MC Stojan, starleta Stanija Dobrojević, koja se pojavila u kežual izdanju, tako da je delovala neprimetno, i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading