Kneževa ćerka osnovala GRUPU sa učesnicom EVROSONGA!

Autor:

Zabava

26.02.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove muzičke nade Sanja Vučić, nekadašnja srpska predstavnica na "Evrosongu", ćerka Nenada Kneževića Kneza mlada Ksenija i Ivana Nikolić osnovale su grupu, a simpatičan naziv "Hurricane" što u prevodu znači Uragan, mnoge je oduševio.

RepublikaFoto: youtube.com
Sanja Vučić

Njih tri su formirale muzičku grupu i snimile pesmu na engleskom jeziku uz pomoć Zorana Milinkovića  koji godinama u svetu promoviše Srbiju pod sloganom Serbian BREnd!

RepublikaFoto: youtube.com
Ksenija Knežević

Grupa ovih mladih devojaka dobila je simpatičan naziv, a pesma koju su snimile ima simbolično ime po dva najveća uragana koja su pogodila Karibe "Irma&Maria".

RepublikaFoto: youtube.com
Ivana Nikolić

Devojke su snimile pesmu da bi pokazale kakvo je stanje na ostrvu Sent Martin koji je pogođen uraganom, te otud i simbolični nazivi. Kako smo još saznali, mlade umetnice se na ovome neće zaustaviti. Imaju u planu da objave još četiri pesme i nadaju se uspehu u svetu, ali očekuju i podršku srpskih medija i javnosti, jer kako kažu, gde god da krenu, sa sobom nose i srpske zastave! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading