(FOTO) Lukas se ljubio s Božanom usred kluba!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas više ne krije da je zaljubljen kao tinejdžer u svoju devojku Božanu Vujinović. Folker je iskoristio prvu slobodnu subotu ove godine da uživa u ljubavi sa Plejbojevom zečicom i druženju s prijateljima. Prvo su došli nasmejani ruku podruku u jedan beogradski restoran, gde su čitavo veče razmenjivali nežnosti, a zatim su produžili u noćni provod.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

- Delovali su baš zaljubljeno. Sve vreme su se ljubili i mazili, a čak su i hranili jedno drugo. Ne sećamo se da smo Lukasa ikad zaljubljenijeg videli. Oni čak i tepaju jedno drugom i maze se dok pričaju kao deca - govori izvor blizak pevaču koji je proveo veče sa njim i zgodnom Banjalučankom.

Nakon večere Lukas i njegova devojka u pratnji prijatelja zaputili su se u klub "Gotik" na nastup Peđe Medenice, gde su se smestili u jedan od centralnih separea. Ne mareći za znatiželjne poglede prisutnih, pevač i njegova izabranica su se ljubili pred celom diskotekom, čime su pokazali da ljubav ne kriju.

Zanimljivo je dodati da je Aca na Instagram profil prvi postavio fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u društvu sa Božanom i prijateljima nakon čega su usledili i brojni komentari Acinih pratilaca.

- Riba ti je top, a zavidni neka pričaju. I tata bi sine - napisao je jedan od fanova ispod slike, dok je drugi konstatovao da pevač ima isti ukus kada su devojke u pitanju.

- Meni ova tvoja nova devojka liči na Sonju, a Sonja na Danijelu Vranić. Ukratko, imaš specifičan ukus za žene - stoji komentar ispod slike.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačem i njegovom lepšom polovinom, ali su oni do zaključenja broja ostali nedostupni za komentar.

Podsećanja radi, Srpski telegraf je ekskluzivno objavio informaciju potkrepljenu fotografijama da je Lukas otpočeo vezu sa Božanom Vujinović. Samo dan kasnije, Božana je tu informaciju i potvrdila za naš list, dok se Lukas, sudeći bar po poslednjoj objavi na Instagramu, drži one stare: "Slika govori više od hiljadu reči."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading