KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI: Severinin menadžer prozvao Popovića, Milan mu žestoko uzvratio!

Autor:

Zabava

23.02.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla je dugo očekivana presuda u korist Milana Popovića po kojoj će on i Severina provoditi podjednako vremena sa sinom Aleksandrom, nakon čega je pevačicin menadžer Tomislav Petrović izrekao svakojake optužbe na račun srpskog biznismena!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Milan Popović pobedio na sudu Severinu Kojić

Naime, sud u Zagrebu  izrekao je prvostepenu presudu , plus rešenje od pre mesec dana, koje garantuje  zajedničko ravnopravno i sporazumno roditeljsvo nad sinom Aleksandrom.

Portal Republika.rs kontaktirao je Milana koji je odgovorio na svako naše pitanje. Ovo su njegovi prvi utisci:

- Nadao sam se ovakvoj odluci suda i evo ostvarilo se - rekao je Milan i naglasio kako je ovo pobeda malog Aleksandra, a ne njega nad Severinom.

RepublikaFoto: Printscreen
Milan Popović

Dok se sama pevačica nije oglasila ovim povodom, već je to prepustila svom menadžeru Tomislavu Petroviću, a zabrinuti otac na to ovako reaguje:

- Neodgovorno je što se po pitanju našeg deteta u javnosti oglašava menadžer, a ne majka, zato što smatram da menadžer nije kompetentan da daje bilo kakve izjave u vezi ovakve kompleksne teme kao što je porodični zakon i sudske presude koje se tiču brige o deci i roditeljstvu, posebno što tim svojim pogrešnim interperetacijama i netačnim konstrukcijama na ovu temu menadžer dovodi javnost u zabludu. Pored toga, čujem i sam komentare, nastupom menadžera stiče se utisak da se dete tretira kao estradni projekat o kojem priča organizator turneje i žao mi je zbog toga!  - kaže Milan Popović  za portal Republika.rs

Milan Popović nije bio jedina meta njegovog napada, već  se menadžer okrenuo i protiv sudije ovog procesa Verice Nikić, tvrdeći da od nje nije moga ništa druga da očekuje jer je donela 2 presude na štetu Severine i deteta koje su do sada srušene, na šta biznismen odgovara sledeće:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić

- Jedna presuda jeste srušena, to je istina i to je prva presuda koja se ticala upisa deteta u vrtić i to stoji. Međutim, druga odluka o privremenoj meri koju je sudija Nikić donela u aprilu prošle godine nije srušena višim sudom već je viši sud vratio privremenu meru sa instrukcijom sudiji Nikić da ukoliko ima sve elemente za svoju presudu, za takvu odluku da dete živi sedam dana sa majkom i sedam dana sa ocem, da je donese kao konačnu presudu, a ne kao privremenu meru što znači da sud nije rekao da je privremena mera po suštini loša za dete već da ako sud misli da je takva odluka najbolja za dete da to bude presuda, što je sudija juče i učinila - smatra Milan Popović.

Takođe, Severinin menadžer Tomislav Petrović  izgleda da je postao stručnjak po pitanju hrvatskog porodičnog zakona, te je sebi dao za pravo da komentariše kako u susednoj nam državi ne postoji mogućnost za ovakvu odluku:

- To je isto nekompetentan komentar pošto hrvatski zakon, baš naprotiv, dozvoljava da dete jednako provodi vreme i sa jednim i sa drugim roditeljem, svakako ne zabranjuje takvu mogućnost i takav način života deteta je, između ostalog, regulisan i evropskom konvencijom o zaštiti prava roditelja i dece, koje je hrvatska potpisnik - kaže Milan Popović.

Tomislav Petrović je juče izjavio i da je potrebno istražiti suštinu odnosa Milana Popovića i sudije Verice Nikić.

- To je još jedna iz serije kleveta koju menadžer Tomislav Petrović iznosi protiv mene i moji advokati su dobili instrukciju da podignu još jednu tužbu za klevetu protiv njega - objašnjava Milan Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading