SEVERINA ISPALILA SUD U BEOGRADU I U ZAGREBU: Pevačica PREVARILA SVE!

Autor:

Zabava

22.02.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Vučković koja se sa ocem svog deteta, Milanom Popovićem sudi, juče se nije pojavila ni na jednom od dva ročišta zakazana u Srbiji i u Hrvatskoj. Kojićka je, naime, imala zakazanu parnicu u Beogradu, a slagala da je u to vreme u zagrebačkom sudu

RepublikaFoto: youtube.com
Severina Kojić

 

Hrvatska pevačica Severina Kojić ne poštuje sud ni u Hrvatskoj ni u Srbiji, tako što izbegava ročišta u obe države obmanjujući pravosuđe da je sprečena da dođe u Beograd zbog suđenja u Zagrebu, a u Zagreb zbog suđenja u Beogradu, dok se ni na jednom ni na drugom nije pojavila, saznaje Srpski telegraf.

- Severina se sprda sa sudom u dve države. U Hrvatskoj je rekla da mora u Srbiju, a u Beogradu se izgovarala da ne može doći na suđenje zbog ročišta u Zagrebu. Ona je juče u 12 sati trebalo da se pojavi u Višem sudu u Beogradu na ročištu povodom objavljivanja nezaštićenog lica deteta na društvenim mrežama. Međutim, nije pristupila uz obrazloženje njenih pravnih zastupnika da u isto vreme ima zakazano suđenje oko starateljstva u Zagrebu. S obzirom na to da se nije pojavila ni na jednom mestu, jasno je da se i prema hrvatskom i prema srpskom pravosuđu ponaša bez imalo respekta - priča za Srpski telegraf dobro obavešteni izvor.

RepublikaFoto: Printscreen
Milan Popović

Milan Popović tužio je Severinu zbog toga što ona i njen suprug Igor Kojić objavljuju fotografije maloletnog Aleksandra na društvenim mrešama i na taj način njegovom sinu ugrožavaju bezbednost. Kebina snajka izbegla je juče ročte u Beogradu povodom toga što nezaštićeno lice dečaka eksponira u javnosti.Podsećanja radi, Severini nije prvi put da se bavi obmanama i zloupotrebom suda. Ona je i nedavno u javnost iznela niz neistina sa suđenja koja vodi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom. Tako je u hrvatskom listu Slobodna Dalmacija plasirala informacije koje je izvukla iz konteksta i koje uopšte nisu bile predmet te parnice već sasvim drugog parničnog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading