(FOTO) Urnebesni komentari "beovizijskih" kostima Majke Nikolić i Lane Toković na Tviteru!

Autor:

Zabava

21.02.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kostimi učesnica "Beovizije" ukrali su šou po mnogima. Najviše komentara na Tviteru dobile su Maja Nikolić i Lana Toković!

RepublikaFoto: printscreen/RTS
Maja Nikolić

Rokerku Lanu Toković mnogi su uporedili sa  likom Ursule iz animiranog filma "Mala Sirena", dok je Maja tviterašima ličila na zlu kraljicu iz "Snežane i sedam patuljaka".

- Kako te nije sramota za ono što si uradila Maloj Sireni - neki su od šaljivih komentara na račun Lane, koji su se našli na Tviteru. 

 

 

Odevna kombinacija Maje Nikolić inspirisala je mnoge, te su je uporedili sa više likova. Jedan tviteraš je naveo da ga podseća na vešticu Ritu iz čuvene serije "Moćni rendžeri".  

 

 

Bilo je i onih koje je Maja asocirala na Verku Serdučku, zanimljivu i šljašteću "damu" koja je pre 11 godina predstavljala Ukrajinu na pesmi Evrovizije. Sve u svemu, ove dve učesnice su privukle najviše pažnje i pošteno nasmejale sve na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading