(FOTO) Pričalo se da ima aferu sa Šabanom Šaulićem, sada obukla haljinu iz koje joj ispadaju grudi!

Autor:

Zabava

20.02.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Granda Tea Tairović uvek igra na kartu seksipila, a tako je bilo i ovoga puta!

Foto: instagram.com/tea_tairovic
Tea Tairović

Mlada Tea u žiži interesovanja našla se zbog navodne afere sa Šabanom Šaulićem, a priča je pokrenuta nakon što su snimili duetsku pesmu "Otkad tebe znam".

Mnogima je bilo nejasno zašto bi Šaban sa toliko mladom i na estradi svežom pevačicom snimio duet, ali je on u nekoliko navrata objasnio da je želeo da joj ispuni želju, da je pesma dobra, te da je upravo njegova žena Goca bila posrednik u tim pregovorima.

 

No, bilo kako bilo, Tea je svakako njegova miljenica kojoj je baš ta duetska pesma donela mnogo nastupa, a koja svoje adute i te kako koristi kako bi privukla pažnju.

Tea, koja se u Zvezdama Granda proslavila vrelim plesom za koji je talentovana, na Instagramu redovno časti svoje pratioce seksi slikama, što je sada ponovo učinila.

 

@aazeminahasanovic ? @mr.minja ??‍♀️

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on Feb 18, 2018 at 6:08am PST

 

U malu, usku haljinu Tea je jedva "uvukla" svoje bujne grudi, a mnogi se pitaju kako pod tolikim pritiskom sve na njoj nije popucalo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading