ANDRIJA MILOŠEVIĆ U OZBILJNOM PROBLEMU: Glumcu hakovali profil

Autor:

Zabava

19.02.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javne ličnosti se pored brojnih problema, vrlo često suočavaju i sa hakovanjem profila na društvenim mrežama zbog čega doživljavaju da se neko obraća ljudima u njihovo ime, obmanjuje javnost i razne druge nepogodnosti. Ovoga puta na meti hakera bio je Andrija Milošević koji je svoje pratioce na društvenoj mreži instagram obavestio o svom problemu:

- Profil je juče bio hakovan. Pokušavamo da popravimo štetu, pa da nastavimo veselo dalje. Veliki pozdrav svima koji šalju reči podrške. Osmehom kroz zivot - napisao je Milošević koga su pratioci nastavili da podržavaju, u iščekivanju da reši problem kako bi mogao ponovo sve da zabavi svojim duhovitim objavama na ovoj društvenoj mreži. 

Foto: instagram.com/andrijamilosevic_official
Profil na instagramu Andrije Miloševića

Da li je poput nekih svoji kolega bio žrtva obmane, te da li se u njegovo ime neko lažno predstavljao sa ovog profila, nije poznato. U svakom slučaju, Milošević je uputio javno izvinjenje svima koji su, možda, doživeli neku neprijatnost ne njegovom krivicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading