BIKOVIĆEVU DEVOJKU NAPALI JER JE IZJEDNAČILA SRBE I HULIGANE, on je ovako ODBRANIO!

Autor:

Zabava

15.02.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nameri da bude duhovita i prvi put kaže nešto o vezi sa glumcem Milošem Bikovićem, Ruskinja Aglaja Tarasova nehotice je uvredila srpski narod. Ipak, Miloš Biković je, kako bi smirio situaciju, objasnio da reč "huligan" nema isto značenje u ruskom, kao i u srpskom jeziku:

RepublikaFoto: instagram.com/aglayatarasova
Aglaja i Miloš

- "Huligan" se na ruskom koristi da se opiše mangup, zaje*ant - napisao je Miloš na društvenoj mreži tviter i time pojasnio da njegova draga nije imala nameru da uvredi srpski narod izjednačivši ih sa huliganima, već sa mangupima. 

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Iako je Miloš oduvek izbegavao da govori o svojim emotivnim vezama, njegova devojka Aglaja, prvi put je odlučila da otkrije zbog čega je baš njega odabrala:

- On je Srbin i time je sve rečeno. Mene su uvek privlačili huligani, baš takvi, sa lukavim sjajem u očima - izjavila je Tarasova, koja je ovom izjavom navukla bes pojedinih, dok su drugi s oduševljenjem dočekali da je konačno jedno od njih dvoje progovori o emotivnoj vezi u kojoj su više od godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading