I MAJA NIKOLIĆ JOJ JE STARA? Rada otkrila šta misli o UČESNICIMA BEOVIZIJE!

Autor:

Zabava

15.02.2018

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović se našla na meti takozvanih hejtera na društvenim mrežama. Međutim ona je odlučila da im više ne ćuti!

Naime Rada se na društvenim mrežama svakodnevno susreće sa negativnim komentarima na račun njenog izgleda. Konačno Manojlovićeva  je odlučila da pokaže zube, jednom prilikom se posvadjala sa korisnicima društvenih mreža koji su je ismevali zbog nosa, frizure i stajlinga. Sve to je propraćeno uz komentare "da je seljanka" na šta je Rada uzvratila udarac:

-Stvarno je neko mnogo nesiguran u sebe kad misli da može da me uvredi kad mi kaže da sam seljanka. Ne možeš ti nekoga da uvrediš, ko zna šta je i odakle je. Nemoguće je mene uvrediti time što sam vozila traktor i time što sam ja rekla. Meni je potpuno nejasno kako pokušavaju da uvrede nekog ko zna odakle je potekao i šta je stvorio u životu - ponosno ističe Rada.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic

Rada je prokomentarisala i učesnike Beovizije i to prilično slobodno, bez dlake na jeziku, ističući da ne zna baš sve učesnike, ali da zna da ima nekih iz pređašnjeg vremena čiji je trend zastareo. Ona je dodala i kako ne zna sta će biti na Beoviziji, a da o Evroviziji tek nema komentar. Takođe je istakla kako bi ona bila odličan predstavnik Srbije!

- Ima nekih imena koja su prilično stara, iz nekog pređašnjeg trenda, koji je prošao, ne znam, ne znam šta će se tu desiti na Beoviziji, a naročito ne šta će se desiti na Evroviziji - izjavila je pevačica. A kako će na ovo reagovati jedna od predstavnica na Beoviziji, temperamentna Maja Nikolić, verovatno ćemo uskoro saznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading