STEFAN ŽIVOJINOVIĆ: Nina i Vuk će glumiti Brenu i Bobu u mom filmu!

Autor:

Zabava

15.02.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović, sin Brene i Bobe Živojinovića, odlučio je da snimi film o svojoj otmici i da narodu koji ga voli otkrije šta se dogodilo u njegovom najtraumatičnijem iskustvu u životu. Kako saznajemo, Stefan planira da napravi rekonstrukciju celog događaja koji se odigrao kada je imao samo osam godina, a za veliki projekat angažovaće Vuka Kostića, koji će igrati Bobu, i Ninu Janković, koja će glumiti Brenu.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic
Stefan Živjinović

Naime, kako izvor za Srpski telegraf navodi, Stefan želi da film bude visokobudžetni i da što realnije prikaže događaj koji je potresao celu naciju 2000. godine.

- Stefan je dugo razmišljao kako da narodu otkrije sve što ga godinama tišti, a film koji bi prikazao rekonstrukciju celog nemilog događaja pokazao se kao najbolje rešenje. Brena i Boba su isprva bili protiv jer je to za njih veoma bolna tema, ali im je on onda objasnio da će angažovati glumce i da narod zaslužuje da zna celu priču koja je obeležila njegov život, tako da su oni shvatili koliko mu je to bitno i rešili da ga podrže - objašnjava izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Lepa Brena i Boba Živojinović

Stefan: Vuk i Nina su sjajni glumci i odgovaraju profilu mojih roditelja iz tog vremena

- Stefan je još uvek u pregovorima vezano za to ko će režirati njegov film, a rekao je da bi najviše voleo da to bude Dragan Bjelogrlić jer izuzetno ceni njegov rad, a i Dragan poznaje njegovu porodicu, pa može lakše da se poveže sa celom situacijom i prikaže je najbolje. Što se glumaca tiče, planira da organizuje kasting za ulogu malog Stefana, ali mu nije najbitnije da dečak liči na njega, već da prikaže njegovu emociju jer je to veoma zahtevno za tako malo dete - ispričao je izvor i otkrio kako je Stefan došao na ideju da Vuk i Nina igraju njegove roditelje.

RepublikaFoto: instagram.com/vukkosticbadza
Vuk Kostić

- Boba je bio veliki šmeker u Jugoslaviji, a Brena je bila ikona, tako da nije nimalo lak zadatak naći nekog ko će ih verno predstaviti. Na ideju da angažuje Ninu i Vuka došao je tokom saradnje na snimanju nove sezone "Ubice mog oca". Bio je oduševljen Ninim talentom i lepotom, kao i Vukovom pojavom. Kada dogovori sve što je neophodno pre odabira glumaca, reći će režiseru da želi njih dvoje - završava izvor.

Živojinović bi najviše voleo da Dragan Bjelogrlić režira film jer izuzetno ceni njegov rad

Kontaktirali smo sa Stefanom kako bismo proverili ove navode, a on nam je priznao da ima veliku želju da angažuje glumački par iz popularnog projekta.

RepublikaFoto: instagram.com/janxnina
Nina Janković

- Vuk i Nina su sjajni glumci i odgovaraju profilu mojih roditelja iz tog vremena, tako da mislim da su oni najbolji za taj zadatak. Voleo bih da njih dvoje budu Brena i Boba u filmu, ali sve je tek u pripremi, tako da ćemo videti šta će biti konačni odabir - rekao je Stefan i dodao:

- Voleo bih da me narod bolje upozna, a kako će me bolje upoznati ako ne preko nečega što je obeležilo moj život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading