ZVEZDA ČOLI I NA KAPI I U SRCU

Autor: I. T.

Zabava

14.02.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živa legenda jugoslovenskog fudbala Dragan Džajić proslavio je uspešnu premijeru dokumentarnog filma "Džajić - stazama šampiona", a nakon prikazivanja filma o njegovom životu najbliže prijatelje poveo je na večeru da proslave. Džajić je sa suprugom Brankom i ćerkom Draganom prvi stigao u poznati beogradski hotel, a potom su mu se pridružili Vuk Drašković i najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Zdravko Čolić

Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je društvo koje je došlo na proslavu, a Zdravko Čolić privukao je pažnju prolaznika ne samo svojom pojavom već i obeležjem Crvene zvezde, koje je imao na svojoj kapi. Čola je u svom stilu skromno koračao ka ulazu hotela, međutim, njegov dolazak nije prošao neprimećeno.

Kako saznajemo, Džajić je sa prijateljima proveo nekoliko sati uživajući u večeri i piću.

 Zdravko Čolić privukao je pažnju prolaznika ne samo svojom pojavom već i obeležjem Crvene zvezde

- Društvo je bilo veselo i raspoloženo. Dragan je bio srećan i ponosan na to kako je ispao film, a prijatelji su cele večeri analizirali film i iznova se oduševljavali. Čola je dugo ćaskao sa Draškovićem, prijalo mu je njegovo društvo - rekao je izvor za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Vuk Drašković

Nakon večere, hotel su napustili zajedno, pozdravili se ispred i svako je otišao svojim automobilom.

Inače, premijera dokumentarnog filma "Džajić - stazama šampiona" održana je u Jugoslovenskoj kinoteci. Autor filma novinar Sabahudin Topalbečirević napravio je priču o dečaku sa Uba, legendi Crvene zvezde, osvajaču titule prvaka Evrope i sveta, koji nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading