PEVA NA PODU! Ovako Emina sprema nastup za Dan zaljubljenih!

Autor:

Zabava

13.02.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajnje neobičan način pripreme za nastup ima pevačica Emina Jahović, a to je veoma moguće tajna njenog uspeha. Jahoviećeva, koja će u Beogradu zapevati za Dan zaljubljenih, tonsku probu održala je sedeći na podu. A da sve bude interesantnije i devojka koja joj peva prateći vokal, takođe, sedi na podu:

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Emina Jahović

- Mi smo spremni za Dan zaljubljenih! Da li ste vi spremni za nas? - pitala je Emina koja će sutra uveče zabavljati zaljubljene, a i sve koji žele da je čuju u klubu "Kasina".

Jahovićeva, za koju turski mediji spekulišu da se razvodi od supruga Mustafe Sandala posle 10 godina braka, uopšte ne izgleda utučeno i najnovijim videom pokazala je da deluje veoma srećno, a možda i zaljubljeno. 

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Emina i Mustafa

A koliko će se zadržati u Beogradu, Emina je otkrila pred dolazak:

U Beograd stižem dan pred nastup i zadržaću se samo par dana jer imam puno poslovnih obaveza u Turskoj, ali se uvek radujem dolasku u Srbiju i Beograd. Pošto retko nastupam u klubovima u Beogradu radujem se što je to baš "Kasina" je to jedino mesto gde moja publika može da me vidi i čuje. Pred ovakve bitne nastupe uvek ima malo pozitivne treme jer je beogradska publika veoma zahtevna, ali ja ću dati sve od sebe i prirediti im noć za pamćenje - izjavila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading