Topalkova ćerka u vezi sa OŽENJENIM FUDBALEROM

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka poznatog folk pevača Milana Topalovića Topalka Helena Topalović (20) zavela je hrvatskog fudbalera Marka Iharoša (21), sa kojim već dva meseca uživa u tajnoj vezi, otkriva Srpski telegraf.

 

Naime, razlog što lepa Topalkova kći i hrvatski fudbaler kriju ljubav, kako saznajemo, leži u tome što je on još uvek u zakonitom braku. Naš list došao je u posed njihovih zajedničkih fotografija na kojima novopečeni par razmenjuje nežnosti, a izvor blizak paru tvrdi da su Helena i Marko do ušiju zaljubljeni i da je samo pitanje dana kada će se reprezentativac Hrvatske razvesti.

 

- Topalkova ćerka i Iharoš su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i varnice su odmah sevnule. Nisu mogli da sakriju simpatije, a nakon samo nekoliko dana poznanstva stupili su i u vezu. Koliko su zaljubljeni, govori i činjenica da Marko zbog nje često dolazi iz Litvanije, gde trenutno igra. Nedavno je bio u Beogradu samo da bi je gledao na reviji venčanica na kojoj je kao manekenka prošetala jedan od modela - govori upućeni izvor.

Kako dalje saznajemo, Marko je navodno podneo i zahtev za razvod, a u prilog informacijama do kojih smo došli govori i činjenica da je sa društvene mreže Instagram obrisao sve fotografije sa suprugom.

U želji da proverimo ove navode pozvali smo Milana i Helenu Topalović, ali ni ona, ni njen tata Topalko nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

 

S druge strane, hrvatski fudbaler je potvrdio da gaji emocije prema ćerki poznatog pevača.

- Kako se vesti brzo šire. Helena je jedna jako lepa, nasmejana, spontana i opuštena cura. Ne bih više na tu temu - rekao je Marko Iharoš za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading