BORILA SE SA ANOREKSIJOM: Ovako sada izgleda VODITELJKA!

Autor:

Zabava

11.02.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada voditeljka i nekadašnja devojka Veljka Ražnatovića, Ksenija Bujišić javno je govorila o svojoj borbi sa anoreksijom zbog koje joj se telesna masa svela na 37 kilograma.

RepublikaFoto: instagram.com/ksenijabujisic
Ksenija Bujišić

Ksenija je priznala za medije kako je jela jednom u nekoliko dana i da je bila zabrinuta za svoje zdravlje nakon što je drastično smršala.

-  Jela sam jednom u nekoliko dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih nekoliko dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje - govorila je tada Bujišićeva koja je uspela da se izleči, a i tada se pohvalila javnosti.

- Vaga je konačno pokazala 40 kilograma. Dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve. Anoreksijo, pokušaj neki drugi put jer ova runda je moja - napisala je Ksenija koja sada, kako mnogi i potvrđuju, izgleda nikad bolje. 

Voditeljka je danas objavila fotografiju kojom je prikupila veliki broj lajkova svojih pratilaca na društvenoj mreži instagram, a koja potvrđuje da je konačno ozdravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading