SUĐENJE U TOKU: Bora opljačkan u Francuskoj!

Autor: Blic.rs

Zabava

11.02.2018

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni roker Borisav Bora Đorđević frontmen grupe "Riblja čorba" doživeo je neprijatnost kada je pokraden u Parizu. Njemu je, naime, lopov sa recepcije hotela u kom je boravio ukrao torbu u kom su bila dokumenta i sveska sa pesmama zbog čega se roker veoma potresao.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Bora Đorđević

- Ta sveska mi je najvažnija stvar koju imam. Poludeo sam kad su mi na recepciji hotela rekli da je baš moja tašna ukradena. I dalje ne mogu da shvatim da neko može da odnese tašnu s recepcije. Od svega što sam imao u toj torbi ništa nije vredno kao ta sveska. Budući da se tamo takve stvari odmah rešavaju, policija je na osnovu video-snimka brzo pronašla lopova. Kada sam video ko mi je ukrao tašnu, pomislio sam da traži neku vrednu stvar. Njemu ta sveska ne treba, a meni je sve - izjavio je Bora, koji je osim stresa morao i da svedoči s obzirom na to da je povodom ovoga pokrenut sudki proces:

- Bio sam na ročištu i sad čekam ishod svega toga. Sigurno neće proći nekažnjeno. Ništa nije dobio time što je to uradio, a ja sam se maltretirao oko ličnih dokumenata i samo mi je napravio muku i glavobolju - rekao je Đorđević koji se na ročištu pojavio u decembru prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading