ODREDILI DATUM: Srđan i Jovana u martu počinju da RADE NA PRVOJ

Autor: Kurir.rs

Zabava

10.02.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljski dvojac Jovana Joksimović i Srđan Predojević svoj angažman na Televiziji "Prva" počinju 4. marta kada će u svom novom studiju na ovoj televiziji voditi izbornu noć, a sledećeg dana, jutarnji program.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
Srđan Predojević i Jovana Joksimović

- Napravili smo dogovor da Jovana i ja radimo specijal o izborima, a već narednog dana radićemo i jutarnji program. Imaćemo ekskluzivne goste, a publika će 4. marta prvi put moći da vidi kako će izgledati naš studio. On će biti digitalni i imaće specijalni video-zid, kakav dosad nije korišćen kod nas. Na njemu će slika moći da se povećava i zumira - otkrio je Predojević.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
Jovana Joksimović

Jovana i on su na Televiziji Pink vodili "Jutarnji program" osam godina, a pre toga pet su provveli na RTS-u. Joksimovićka i Predojević godinama su, ne samo najbolji prijatelji, već i kumovi, a nikada se nisu razdvajali od trenutka kada su započeli zajednički voditeljski posao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading