OPERISANA Marina Tucaković: CECA JE ODVEZLA U BOLNICU

Autor: Telegraf.rs, Blic.rs

Zabava

08.02.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekstopisac Marina Tucaković operisana je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Marini je dijagnostifikovan maligni karcinom na levoj dojci, a o ozbiljnosti njenog zdravstvenog stanja govori i činjenica da je operisana ubrzo nakon što joj je otkrivena bolest.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucakovic

Kako prenose pojedini mediji, Marini je pozlilou nedelju u njenom domu, osećala je malaksalos i mislila je da je reč o prehladi, a na nagovor prijateljice, Svetlane Cece Ražnatović otišla je na Institut radi pregleda gde je ustanovljeno od čega boluje.

RepublikaFoto: ST/A. IVANOVIĆ
Svetlana Ceca Ražnatović

Tucakovićeva je, kako se spekuliše, godinu dana sumnjala na bolest, ali je odlagala posetu lekaru. A čim joj je uspostavljena dijagnoza, lekari su zakazali operaciju.

Brojne kolege pevači i prijatelji uputili su javnu podršku Marini koja se oporavlja od operacije. A protekle godine vidljivo je bilo da je Marina smršala, ali niko nije znao uzrok.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading