Rada Radenović otkrila za kakvog muškarca bi se udala!

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

07.02.2018

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna voditeljka Rada Radenović otkrila je da do sada nije upoznala čoveka sa kojim bi poželela da stupi u brak, a i u slučaju da se pojavi onaj pravi ne bi pravila klasično venčanje.

Foto: Republika
Rada Radenović

- Muškarac koji bi mene osvojio i za koga bih se udala mora da bude veliki kao planina i jak kao stena. Trenutno takvog nema pored mene i generalno mislim da se još nije rodio - kaže voditeljka, koja se ipak nada da će otići pred matičara.

- Ozbiljno doživljavam brak i to je razlog zbog kojeg se nikada nisam udala, iako sam imala mnogo udvarača. Babe kažu nikad ne treba reći da nešto nikada nećeš uraditi, a ni ja nisam isključiva po prirodi. Nikada ne generalizujem situaciju, tako da ostavljam i mogućnost udaje - uverava Rada i otkriva kako bi izgledalo njeno savršeno venčanje.

Foto: instagram.com/prija.oku
Rada Radenović

- Moja svadba sigurno ne bi bila tradicionalna. Smatram da sam žena srednjih godina, koja je pritom i majka, i znam da sam daleko do mlade neveste. Ženi kada dođe u zrele godine ne priliči da nosi belo, boju mladosti, nevinosti i čednosti. Ako bih se udala, to bi bilo u odelu svetlijih boja - zaključila je Rada.

Podsećamo, Rada je majka osmogodišnjeg Petra, koga je dobila u vezi sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji se posle ljubavne romanse sa voditeljkom vratio svojoj staroj partnerki. Međutim, Rada i Dejan su u dobrim odnosima, i biznismen je u svakodnevnom kontaktu sa sinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading