ON JE JEDINI LJUBIO DRAGANU PRE TONIJA

Autor:

Zabava

06.02.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković ljubila se sa Nebojšom Bakočevićem sada već davne 1992. godine u njenom muzičkom filmu "Slatko od snova".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/DraganaMirkovicDM
Dragana Mirković i Nebojša Bakočević

Ovaj glumac je krajem osamdesetih i početkom devedesetih važio za najpoželjnijeg muškarca, a ona je bila najpopularnija pevačica tog vremena, pa su scene gde se njih dvoje ljube bile prava ekskluziva u to doba. Spojio ih je tadašnji menadžerski mag i vlasnik ondašnje najjače izdavačke kuće ZAM Raka Đokić, čija je ideja bila da od nje napravi multimedijalnu zvezdu.

Iako je Dragana kroz svoju karijeru od samog početka pa do danas bila smerna i nikada nismo mogli da je vidimo razgolićenu, provokativnu ili u zagrljaju nekog muškarca, scene gde se ona i Bakočević ljube bila su pravi presedan kada je ona u pitanju.

U to vreme neretko se moglo čuti da su pevačica i glumac u tajnoj vezi

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/DraganaMirkovicDM
Dragana Mirković i Nebojša Bakočević

- Film je režirao Srđan Dragojević, a Draganino filmsko ostvarenje ostaće upamćeno upravo po ovim scenama poljubaca. "Hvala ti za divno veče", rekla je Dragana glumcu za kojim su ludele žene širom regiona u to vreme, a onda je pao i poljubac, jedan od dva, koliko ih je bilo u filmu. Drugi poljubac desio se na kraju filma. Cela javnost pre 22 godine brujala je o ovim poljupcima, pa se neretko moglo čuti da su Nebojša i Dragana u tajnoj vezi. Ali, njih dvoje su uvek bili samo prijatelji - kaže naš izvor.

Inače, u ovom filmu Gaga i Nebojša su izgledali prilično opušteno i nije se moglo primetiti da je jednom od njih dvoje bilo neprijatno što moraju da se poljube.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading